Tekintse meg a legújabb ezüst és aranyékszerek széles választékát !

TEKINTSE MEG AZ AJÁNLATAINKAT !!!!

Megérkezett a legújabb ékszerkollekció , különleges aranyékszerek tenyésztett gyöngyök és különleges divatékszerek swarowsky kristály díszítéssel. 2014 -as új különleges modellek

PATRICK ARNAUD ÓRÁK 30 % ENGEDMÉNY
Saphir órák 30% engedmény

A soproni ékszerkereskedések között elsőként nyitotta meg üzletét a Hausmanné H. Gyöngyi és Hausmann József nevével fémjelzett magánvállalkozás.

1990 óta foglalkozunk ékszerforgalmazással. Elmondhatjuk nevünk jól cseng üzleti körökben hiszen folyamatosan megbízható minőséget biztosítunk vásárlóinknak. A Mátyás kir. utca 11 szám alatti üzletünkben az európai és távol-keleti, valamint a magyar ötvösművészet remekeiből válogathatnak az érdeklődők, ezen túl pedig a különleges tenyésztett gyöngyök és gyöngyös ékszerek csábítják a hölgyeket. Az ékszerek mellett megbízható jó minőségű órákat is megtalálja nálunk minden korosztály.

A minőség mellett fontos követelmény a korrekt árfekvés is, ez a záloga annak, hogy minden igényt kielégíthessünk. A vásárláskor az ékszer mellé származási igazolást és minőségi tanúsítványt nyújtunk át vásárlóinknak, ez hitelesíti azt, hogy a Hausmann Kft. által forgalmazott valamennyi termék kiváló minőségű. Vásárlóink megbecsülése mutatkozik az udvarias kiszolgálásban, valamint a törzsvásárlói rendszer gyarapodásában, hiszen egyre több ügyfelünk élhet a törzsvásárlói kártya nyújtotta különleges kedvezményekkel. A megbízható minőségű termékek mellett egyedi ékszerek készítésével és ékszerjavítással - rövid határidővel - is állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.

Nem véletlen jelmondatunk: Válassza a minőséget, láthatja a különbséget!

Copyright © 2007 ANTRÉ Bt.

::   Bemutatkozás   ::   Szolgáltatások   ::   Ékszerek   ::   Órák   ::   Elérhetőség   ::