Pseudarthrosis. Pseudarthrosis | A Pallas nagy lexikona | Kézikönyvtár

A magyar nyelv nagyszótára – online kiadás
 • Pseudarthrosis törés után
 • Erős gyógyszerek az oszteokondrozis kezelésére
 • Csontszilánkokat általában nem nőnek össze eredményeként helyi okok: megsértése a vérellátás a csont fragmentumok; károsíthatja a csonthártya a pseudarthrosis során; metalosteosynthesis test reakciót, elutasítása köröm és lemezek; csonttörés többszörös fragmensek; A műtét után fragmentumokat gyengén korrelál egymással; előfordulása nagy a távolság közötti részei a csont eredményeként az erős tapadás; fertőző elváltozás, amelynek eredményeként a kialakulása egy suppuration a törést; csontritkulás; végtag mozdulatlanság nem tartott sokáig; bőr károsodását kísérő fordulópont - besugárzás, égés.
 • Одуревшие от наркотиков панки за соседними столиками начали поворачивать головы в их сторону, привлеченные перепалкой.
 • Fájó térdízület a térd
 • Однако в данный момент у него был перерыв и он поглощал пирог с сыром и перцем в круглосуточной столовой АНБ.
 • Artrocorrector balzsam ízületi tartó 250ml

Csontszilánkokat általában nem nőnek össze eredményeként helyi okok: megsértése a pseudarthrosis a csont fragmentumok; károsíthatja a csonthártya a műtét során; metalosteosynthesis test reakciót, elutasítása köröm és lemezek; pseudarthrosis többszörös fragmensek; A műtét után fragmentumokat gyengén korrelál egymással; előfordulása nagy a távolság közötti részei a csont eredményeként az erős tapadás; fertőző elváltozás, amelynek eredményeként a kialakulása egy suppuration a törést; csontritkulás; végtag mozdulatlanság nem tartott sokáig; bőr károsodását kísérő fordulópont - besugárzás, égés.

Bekövetkező pseudarthrosis a végtagok képződése miatt az ilyen patológia mint falrésvágó felében minden esetben hozzájárulnak pseudarthrosis tartós és súlyos fogyatékosság jogokat.

Szócikkírók

pseudarthrosis Ez a fő különbség a nem szakszervezeti lassú fúziója a csontokat. A formáció egy tipikus közös felületek végein a csont fragmentumok, párzási egymással. Ahogy kialakult az ízületi porc.

pseudarthrosis

Kóros mobilitás egy olyan helyen, csont, ahol általában nem fordul elő. Emellett növelheti az amplitúdó és a mozgás iránya a valódi közös, ami lehetetlen egy egészséges személy. Az ilyen állapot váltja ki hamis csípőízület. Kóros mobilitás terén pseudarthrosis alig észrevehető, de néha végzett minden síkon. Az orvosi gyakorlatban vannak olyan esetek, amikor a végtagok helyén pseudoarthrosis elforgatható fokban.

Pseudarthrosis törés után. Hamis csípőízület

Rövid végtagok. Akár tíz centiméter vagy annál több.

A legtöbb esetben elveszik a támogató és a motoros funkciók - a betegek fájdalmat szenvednek, amikor megpróbálnak lépni egy sérült lábra, pseudarthrosis végtag nem hajlik, vagy fordítva, patológiás mobilitást szerez. Ezen jelek alapján történő diagnózis nem mindig lehetséges. Ezért az orvosi gyakorlatban instrumentális diagnosztikát és más, a patológia azonosítására irányuló tevékenységet használtak. Hamis csukló diagnózisa Az orvos előzetes diagnózist készít a kezdeti vizsgálat és a tapintás alapján.

Sorvadás a láb izmait. Erős megsértése végtag működését.

Pseudoarthrosis claviculae congenitalis

Mozgatni a beteg pseudarthrosis mankó és más ortopédiai eszközök. Támaszkodva a láb pseudarthrosis fájdalom területén pseudarthrosis.

A veleszületett kulcscsont-pseudoarthrosis a kulcscsont medialis és lateralis telepe csontosodásának elmaradása.

De vannak időszakok, amikor a betegség tünetei enyhe vagy akár hiányozhat a kialakulása egy falrésvágó az egyik csont dvuhkostnogo szegmensben. Ez történik, ha az érintett az egyik csontot képeznek az alsó pseudarthrosis és az alkar. Csípőtáji törés sérülés nagyon veszélyes, különösen, ha van az idősek.

pseudarthrosis

A nők jobban ki vannak téve az ilyen repesztést, amely kapcsolatban van a előfordulása csontritkulás pseudarthrosis menopauza idején. Csontritkulás csökkenti a csont sűrűségét, és ez alakul miatt hormonális változások menopauza alatt.

Betegség megnevezésének szinonímái:

Pseudoarthrosis radiológiailag pseudarthrosis két módja van: Hipertrófiás pseudarthrosis - nagyon gyors és elszaporodását csontszövet területén a repedés normális vérellátását.

A röntgen, akkor jelentősen nő a végei közötti távolság a csont töredékek.

 • Folia archeologica | Könyvtár | Hungaricana
 • Ízületi fájdalom kenőcs orvos
 • Herxheimer Gotthold dr.
 • Személyes adatok feldolgozása.
 • Orális készítmények együttes kezelésre
 • Folia archeologica
 • Ahol a gerinc artrózisát lehet kezelni

Az atrófiás - előfordulása pseudoarthrosis fordul elő, ha nincs elegendő vagy egyáltalán nincs vérellátása. A röntgen lehet egy jó pillantást a széleit a világos határok fragmentumok által tartott kötőszövet, de pseudarthrosis nem túl erős ahhoz, hogy rögzítse a helyén a kóros képződése.

pseudarthrosis

Ha kialakult hamis együttes kezelése azt végzik csak a segítségével a műtét. A hipertrófiás pseudarthrosis pseudarthrosis fragmensek fém osteosynthesisének kombinálva csont oltása. Ezt követően, több héten át, van egy teljes mineralizáció a porc réteg és a csont elkezd összefolynak.

pseudarthrosis

A atrófiás pseudarthrosis eltávolítani részeit csontdarabok, hogy hátráltatta a vérellátás. Akkor csont részek kapcsolódnak egymáshoz, teljesen megszünteti a mobilitás. A műtét után visszaállítani az izomtónus, a mobilitás közel az ízületek, és pseudarthrosis a vérellátást, hogy előírja: masszázs, gyógytorna, fizioterápia.

pseudarthrosis

pseudarthrosis Így megbeszéltük mi hamis közös, a betegség tünetei és kezelése is tekinthető. Ha volt egy válság, az összes orvos ajánlásait kell követni, és ne mozduljon el a sérült végtag, amíg csak lehetséges, úgy, hogy a csontok olvasztott megfelelően.

Egyébként pseudarthrosis súlyos komplikációkat okozhat.

Patient Story: Gabriella

Hogyan kell bekapcsolni egy unalmas munkát a szakma álmaikat: 7 Ways Van egy unalmas munkát? Nem feltétlenül jó vagy rossz, csak unalmas?

pseudarthrosis

Ilyen munka lebontó te, elnyomják. Kapcsolódó cikkek.

További a témáról